Janne Häkkinen

Kuka olen?

Historia

Nimeni on Janne Häkkinen. Ammatiltani olen mestarikoulutettu hermoratahieroja. Aikaisemmalta koulutukseltani olen urheiluhieroja. Usean vuoden ajan olen keskittynyt vapaaotteluun, jossa olen otellut ammattilaisena.

Ammattiurheilijan arki koostui aamu- ja iltatreenistä, muun ajan yritin palautua rankoista harjoituksista. Kovan harjoittelun ansiosta olen päässyt tutustumaan myös useisiin urheiluvammoihin.

Aloin itse käydä hermoratahieronnassa muutama vuosi sitten tilanteessa, jossa niskasta lähtevä kova hermokipu jatkui lavan kautta koko vasempaan käteeni. Suurin osa kädestä oli myös pahoin puutunut. Oikea olkapääni oli myös ollut silloin jo pari vuotta kipeä, mikä haittasi säännöllisesti harjoituksiani. Myös alaselän vaivat olivat kulkeneet mukanani kauan.

Lähtötilanne oli hankala, mutta vähitellen hoidon jatkuessa kivut ja puutuneisuus alkoivat helpottaa, lopulta myös poistuivat. Samoin kävi olkapääni kivulle, myös alaselkäni on ollut jo pitkään oireeton.

Parantuminen ei tietenkään tapahtunut yhden tai kahden hoitokerran jälkeen ja prosessi vaatikin pitkäjänteisyyttä ja toistuvaa kuntoutusta. Vaikka tuo akuutti niska- ja käsikipu ilmaantui yhden yön aikana, oli se kehittyäkseen siihen pisteeseen vaatinut paljon pidemmän ajan. Selviä merkkejähän kropassa tietysti oli pitkään ollut, en vain niistä välittänyt – enkä silloin myöskään ymmärtänyt.

Kiinnostuminen hermoratahierontaan lähtikin oman terveydentilan kohottamisen kautta ja lähdin lisäkouluttautumaan hermoratahierojaksi 2016. Tammikuussa 2019 valmistuin Helsingin hermoratahierojaopistosta kolmivuotisen koulutuksen päätteeksi Mestarikoulutetuksi hermo­rata­hierojaksi.

Mestarin otteet

Janne Häkkinen

Valmistuin Helsingin hermorata­hierojaopistosta mestari­koulutetuksi hermorata­hierojaksi tammikuussa 2019 kiitettävin arvosteluin.

Kolmivuotinen opiskelu sisälsi koko ajan käytännön hermoratahierontaa.

Koulun lisäksi olen oppinut paljon kokeneelta ja ansioituneelta mentoriltani.

Fokukseni olen keskittänyt hermoratahierontaan ja tähtään olemaan yksi alan parhaista. Tavoitteeni on auttaa Sinua voimaan paremmin ja siten parantamaan elämänlaatuasi.

Kouvolan hieronta-akatemia

Urheiluhieroja, v. 2013

Helsingin hermoratahierojaopisto

Hermoratahieroja v.2017, (6kk)

Hermoratahieronnan perusteet

Helsingin hermoratahierojaopisto

Erikoishermoratahieroja v.2017 (7kk)

Vahvuudet yksilöllisten sairauksien ja vaiva-alueiden hoitoon

Helsingin hermoratahierojaopisto

Hermoratahieronnan mestari v.2019 (17kk)

Hermoratahieronnan syventävä opetus ja osaamisen laajentaminen
Tarkempi käsitys elimistön syy/seuraus -toiminnasta, vaiva-alueiden hoidosta, sekä kokonaisvaltaisesta kehon, elimistön ja hermoston hoidosta ja hoitosuunnitelmasta.

Hermoratamestari on Hermoratahieronnan mestarit HRH ry:n jäsen.